Sök THS Kårstyrelse

27-01-2016 | THS Kårstyrelse, THS Nyheter

Älskar du THS? Eller vill du visa att du kan göra det bättre? Vill du ha en chans att påverka THS verksamhet och se till att medlemmarnas röst blir hörd?
Sök till Kårstyrelsen!
Kårstyrelsen ansvarar för strategiska beslut och ansvarar även för att samordna och förankra THS övergripande frågor och verksamhetsområden som har bestämts av Kårfullmäktige. Styrelsens beslut verkställs av Kårledningen som arbetar med kårens uppgifter på heltid. Som ledamot i Kårstyrelsen förväntas du att vara delaktig i Kårens arbete samtidigt som du får nya erfarenheter, mycket nöje och en fantastisk merit för din framtid. Kårstyrelsen arbetar ideellt.
Vill du veta mera om Kårstyrelsens arbete kan du
kontakta styrelsen@ths.kth.se eller besöka ett av Kårstyrelsens sammanträden som är öppna för alla medlemmar. Datum för dessa hittar du på THS
hemsida.
Skicka din ansökan med personligt brev och CV till valberedning@ths.kth.se. Sista ansökningsdag är 28:e februari.
Valet sker den 5:e eller 7:e april 2016 på ett Kårfullmäktige.
—————
Om THS Valberedning
Valberedningen är en grupp tillsatt av Kårfullmäktige för att bereda val till THS ansvarsposter såsom Kårstyrelsen, Ledningsgruppen och Osqledarens chefredaktör. Vi genomför intervjuer med samtliga kandidater och lämnar omdömen till Kårfullmäktige respektive Kårstyrelsen inför valen.


Skriven av THS Kommunikationschef