THS Kårbokhandel

En egen bokhandel

THS Kårbokhandel grundades med tanken att det skulle vara lätt för KTH:s studenter att få tag i sin kurslitteratur till ett rimligt pris. Kårbokhandeln erbjuder en omedelbar tillgänglighet, och vi strävar efter att alltid ha de böcker som just du letar efter. Kårbokhandeln kontaktar lärarna för att höra vilken litteratur som ska användas på din kurs i år. På så sätt kan vi se till att rätt upplaga och mängd finns tillgänglig i tid. Skulle det saknas någon bok så tar vi gärna upp beställningar. Kårbokhandeln säljer även bland annat schmeck, spegater, tofsar och kontorsmaterial.

Dessutom tycker vi att varje riktigt lärosäte behöver en egen bokhandel. Vi vill att THS Kårbokhandel ska bli en naturlig mötesplats, där man inte bara köper sin egen kurslitteratur utan även vågar botanisera bland de andra böckerna och se sig omkring i bokhyllorna.

Som medlem i THS är du delägare i Kårbokhandeln, och din åsikt är viktig för oss! Om du har idéer, förslag eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till inköpschef Peter Jonsson, peter@karbokhandeln.se.

 

För att hålla dig uppdaterad gilla oss på Facebook samt följ oss på Instagram. 🙂

 

Öppettider
Mån – Fre : 9:00 – 16:00

Medlem – 5% rabatt på kontorsmaterial

 

Kårbokhandeln drivs som ett eget bolag med en egen styrelse, i vilken det sitter 4 studentrepresentanter. Kårbokhandelns uppdrag styrs av Kårfullmäktige och THS styrelse och ledningsgrupp. Kårbokhandelns styrelse består idag av:

Ordförande

Gudrun Sköld, gudrun.suab@telia.se

Övriga ledamöter

Emma Fogelström, student
Victor Olsson, student
Sebastian Ols, student
Alexander Arozin, student
Mikael Holst, advokat

Här hittar du kårbokhandeln:

Campus Valhallavägen
Drottning Kristinas väg 15-19
Telefon: 08 790 71 18
Telefax: 08 21 46 75

Postadress
THS AB
100 44 Stockholm

 

2 kommentarer till “THS Kårbokhandel”

  1. […] du lätt söka på ISBN-numret och därmed är det lätt att jämföra priser. Här i skolan har vi THS Kårbokhandel nära och bekvämt (den ligger på plan 5, in mot A-hissen) och på Internet finns flera alternativ […]

  2. […] nås idag av det tråkiga beskedet att THS beslutat att lägga ner Kårbokhandeln i Kista i samband med att KTH flyttar till nya lokaler under sommaren 2014. Verksamheten kommer att […]